22
Sam, Sep
48 New Articles

Eveniment
Typography

În perioada 19-21 septembrie 2017, o delegație a Clubului Rotary Câmpia Turzii a răspuns invitației Clubului Rotary Villach Park (Austria) de a vizita localitatea Villach, pentru a  pune bazele unui parteneriat și a ne împărtăși reciproc din experiența celor doua cluburi. Din partea clubului au participat Adrian Mischian, Adrian Toth, Laurențiu Bondor, Sorin Moldovan, Mihai Pop.

Programul vizitei a fost unul deosebit de intens și a cuprins, în primul rând, participarea la întrunirea săptămânală a  Clubului Rotary Villach, un club exclusiv feminin, întâlnire în cadrul căreia clubul nostru a avut oportunitatea de a-și prezenta proiectele realizate și cele de viitor. În cadrul întrunirii s-au pus bazele unui parteneriat, cu scopul de a se derula proiecte comune, în beneficiul locuitorilor celor două comunități, Villach și Câmpia Turzii. Am fost onorați de participarea la întrunire a unuia dintre foștii guvernatori  ai Districtului Rotary Austria – Bosnia și Herțegovina, care ne-a asigurat de sprijinul domniei sale pentru dezvoltarea parteneriatului.

Programul a mai cuprins  o vizită la Carinthia University of Applied Science (Universitatea de Științe Aplicate Carinthia), gazda fiind profesorul universitar Adrijana Car, primirea la Primăria localității Villach de către viceprimarul localității, membru și domnia sa al Clubului Rotary Villach Park și un tur al localității.

Considerăm că, în urma vizitei s-au pus bazele unei prietenii, sperăm, durabile între cele două cluburi și, cu siguranță, vor urma proiecte comune.

Clubul Rotary Câmpia Turzii, ca membru al Rotary District 2241 Romania-Moldova,  și-a propus să continue dezvoltarea de parteneriate  cu cluburi similare din alte districte, cu scopul de a crea punți de legătură între comunitatea din Câmpia Turzii și comunități din străinătate.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh