19
Vi, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord–Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, în colaborare cu Asociaţia Profesioniştilor din Presă Cluj, organizează în 24 Noiembrie,  dezbaterea „Criza presei locale în Europa post-adevăr”.

Dorim să discutăm deschis despre criza în care se află presa locală şi despre posibilele căi de redresare.  Un oraş european precum Cluj-Napoca merită o presă europeană. Economia s-a dezvoltat, calitatea vieţii a crescut,  la fel şi  aşteptările pe care le au oamenii în raport cu aspectele care le modelează existenţa în capitala celei mai cosmopolite regiuni a ţării. Administraţia şi mediu de afaceri se adaptează, presa a rămas în urmă. La problemele cronice ale jurnalismului local, precum lipsa de credibilitate şi subfinanţarea, s-au adăugat şi provocările epocii „post-adevăr”. Întrucât credem că, pentru a avea o comunitate puternică şi prosperă, Clujul are nevoie de o presă de calitate, dorim să invităm la aceeaşi masă reprezentanţi ai instituţiilor media, ai administraţiei, ai mediului de afaceri şi universitar, pentru a încerca să găsim soluţii pentru această situaţie.

Vă invităm, astfel, să participaţi la evenimentul nostru, care va avea loc la Liberty Technology Park, în 29 noiembrie 2017.

Înscrierile pot fi făcute la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh