12
Mie, Dec
38 New Articles

Eveniment
Typography

Acțiunea “Donează sânge. Salvează vieți!” inițiată de Tineretul Național Liberal din Câmpia Turzii și Asociația Liberalism pentru Comunitate, desfășurată astăzi cu sprijinul Centrului de Transfuzie Regional Cluj, s-a bucurat de un real succes.

 Un număr de 76 de persoane au răspuns afirmativ chemării noastre și au participat în calitate de donatori, cantitatea de sânge donată fiind de 34,2 litri.  Ne bucură în mod deosebit faptul că a fost cea mai pare participare de până acum la o astfel de acțiune față de anii anteriori, ceea ce înseamnă că noi, comunitatea din Câmpia Turzii, conștientizăm necesitatea actului de donare de sânge pentru cei aflați în suferință.

În fiecare clipă o persoană are nevoie de sânge, iar cei care au participat astăzi au înțeles că problema lipsei de sânge din spitale constituie o problemă reală, care poate fi diminuată cu sprijinul celor sănătoși, care aleg să prevină acestă deficiență și să facă o schimbare.

Succesul de astăzi ne confirmă faptul că acest demers trebuie continuat la Câmpia Turzii și de aceea vom organiza anual trei-patru sesiuni de donare.

Tinerii Partidului Național Liberal demonstrează încă o dată că implicarea în comunitate este unul dintre factorii cei mai importanți care le ghidează activititatea, venind cu acțiuni benefice în sprijinul comunității. Suntem convinși că un simplu gest de bunătate aduce bucurie!

Mulțumim donatorilor, Centrului de Transfuzie Regional Cluj, managerului Spitalului Municipal “Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii, domnul Adrian Antal, personalului medical și primarului Dorin Lojigan pentru acceptul organizării acestui eveniment în incinta Policlinicii și asigurarea mijloacelor necesare pentru ca această acțiune să se desfășoare în condiții optime.

 

Biroul de presă al PNL câmpia Turzii.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh