29
Vi, Mar
19 New Articles

Categorii Articole

Grid List

CAA - Protejați contoarele împotriva înghețului!

Visit Turda

Înscrieri la baschet!

Dave-Wedding Studio

Alin Pop Photography

Înscrieri la BOX

box turda bordi

Video CAA

ȘI ALTELE

Grid List

Anchetă
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un turdean semnalează comercializarea de carne de pui alterată la magazinul Profi Turda. Aseară, în jurul orei 20, omul a cumpărat spinări de pui fără aripi de la galantarul magazinului Profi de pe strada Tineretului. El povestește că a simțit un miros neplăcut, de alterat, așa că a deschid punga în care i-a fost cântărită carnea. Mirosul l-a izbit, fiind resimțit și de cei din jurul său, inclusiv de soția sa. Iată ce povestește Gigi Pantea, pe pagina sa de Facebook: „Am fost azi 15.08 2017 la magazinul Profi din Turda impreuna cu sotia mea si copilul sa cumpar carne de pui pt acasa , am cumparat de la vitrina magazinului carnea ce v-o arat in poze .Linga casa de marcat nu stiam ce miroase oribil chiar si oameni ce erau in spatele nostru se intrebu am rugato pe sotia mea sa se uite in punga ce am cumparato iar ea mia zis aceasta carne miroase asa la care am intrebat pe baiatul de la casa de marcat voi asa cv vindeti si iam dat sa miroase si el fapt ce se poate vedea pe camera baiatul a luat bani pe marfa si mia dat bonu nu imi vine sa cred ca se poate pune asa marfa in vitrina unui magazin este stricata si miroase oribil am sunat politia a venit un echipaj au vazut si dinsii cum miroase carnea si au vazuto miine o voi duce la protectia consumatorului pt ca azi nu am avut cum sa o duc deoarece dansi nu au raspuns la tel sigur nu lucrwaza azi .Nu pot accepta ca asemenea carne sa fie in vitrina unui magazin pt vinzare este oribil asa ceva . Sa vinzi populatiei o carne care pute si se vede si culoarea ei nu cred ca este normal distribuiti va rog postarea pt ca sa nu se mai intimple asa cv . VA MULTUMESC”, consemnează turdeanul care ne-a declarat, la câteva minute după incident, arătându-ne carnea care mirosea îngrozitor: „Când i-am arătat celui de acolo a zis, gata, ăsta nu se mai dă. Ia-m spus „– Dă-l, măi, încoace, cum îmi iei tu bunul meu, pe care l-am plătit? Am bonul de casă, cum îți permiți să-mi iei tu ce este al meu? Se vede totul, pe cameră... Am chemat poliția, au consemnat și ei. Merg și la Protecția Consumatorului, să vadă lumea ce ne vând nouă. Nu suntem animale și ne cunoaștem drepturile”, a mai spus turdeanul indignat.

Cu șeful de magazin în concediu, șefa de tură din această dimineață e-a spus că-i va da numărul nostru de telefon colegei sale care a fost de serviciu aseară. Am fost sunat de cea care s-a recomandat ca fiind șefa de tură din momentul incidentului, care ne-a spus: „Absolut nimic din partea noastră nu s-a întâmplat anormal și ilegal, totul a fost OK! Mai mult de atât nu pot să vă zic, o să îmi sun și eu șefii mai mari să le spun ce și cum. Deci din partea noastră totul a fost OK, nu știu ce a avut domnul...”, ne-a declarat șefa de tură de la Profi Turda, promițând că va reveni, „urgent”, cu un telefon pentru a ne da amănunte.

Cum urgent nu înseamnă peste o jumătate de oră, la o oră de la primul telefon dat de noi la magazinul Profi de pe strada Tineretului nimeni nu revenise cu un telefon.

La Asociația pentru Protecția Consumatorului, Gigi Pantea a fost îndrumat, pentru o mai urgentă soluționare, către Poliția Locală Turda. Am vorbit și noi cu șeful de serviciu Aurelian Bolog, care ne-a spus că se va deplasa la Profi Turda pentru a investiga cazul. Vom reveni cu amănunte cel puțin din partea autorităților...

La postarea celui care a cumpărat carnea despre care susține că este alterată a comentat încă o femeie din Turda care a spus că „Si eu am patit.in magazin.la fel cu carnea de pui...si doar am întrebat.e proaspătă si a zis ca da!!!!”

Retailerul Profi s-au mai aflat în miezul unui scandal legat de vânzarea de carne alterată la Arad, la finalul lunii martie 2016. Citește aici:

http://adevarul.ro/locale/arad/oficialii-profi-scandalul-carnii-spalate-detergent-fostul-sef-magazin-cerea-foloase-necuvenite-furnizorilor-1_56fcdb195ab6550cb86bb6e6/index.html

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/suspendat-din-functie-pentru-ca-a-refuzat-sa-vanda-carne-expirata-spalata-cu-detergent-si-otet-seful-unui-magazin-profi-din-arad-a-sesizat-autoritatile-cu-privire-la-neregurile-din-supermarket-145015.html

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh