19
Vi, Apr
20 New Articles

Categorii Articole

Grid List

CAA - Protejați contoarele împotriva înghețului!

Visit Turda

Înscrieri la baschet!

Dave-Wedding Studio

Alin Pop Photography

Înscrieri la BOX

box turda bordi

Video CAA

ȘI ALTELE

Grid List

Turdaleaks
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O persoană infectată cu noul coronavirus era internată la Spitalul municipal Turda, până azi când analizele sale au avut rezultatul pozitiv. El, pentru că este vorba de un bărbat, a fost transportat azi, cu izoleta la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.spital turda coronavirus

Sursele noastre ne informează că acesta fusese internat în urmă cu câteva zile la secția de Boli Infecțioase a Spitalului municipal Turda, cu simptome asemănătoare celor infectați cu noul virus SARS-CoV-2. Omul, venit din Oltenia, s-a prezentat la UPU Turda, luni, iar medicii de aici l-au internat într-un salon separat de alți pacienți, precizează surse autorizate.

DSP Cluj va demara o anchetă epidemiologică pentru stabilirea cu exactitate a tuturor contacților pacientului de la Turda și va decide măsurile care se vor lua la Spitalul Municipal Turda.

Pacientului transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase i se va face un al doilea test, pentru a se confirma sau nu diagnosticul.

Din păcate, comunicările oficiale au fost limitate, de vreo două zile, la comunicările trimise de Grupul de Comunicare Strategică. Autoritățile de la Turda vor comunica oficial, dimineață, tot ceea ce trebuie să se știe referitor la cazul de la Turda. Ce trebuie să se știe, până atunci, este faptul că nu sunt motive de panică și îngrijorare. Vom reveni cu amănunte.

Pin It

Comments   

# Dumitrache Adrian 2020-03-23 13:47
Izoleta nu exist a la spitalul municipal Turda
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh