19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

taieriProfitând de vremea bună, cei de la S. C. Domeniul Public Câmpia Turzii S.A. au început lucrul, atât la drumuri cât și la amenajarea spațiilor verzi. Astfel, ne  explică Dumitru Drăghici, directorul societății aflate în subordinea directă a Municipiului Câmpia Turzii, ”am început să lucrăm deja cu cinci echipe, răspândite în aproape tot orașul”. Directorul Drăghici continuă apoi cu amănunte: ”O echipă se ocupă de toaletarea arborilor în zona primăriei, centrului orașului, dar și în orice altă zonă este solicitată intervenția ei de către asociații de locatari sau persoane particulare. Acești angajați ai noștri lucrează și în parcul Central unde întrețin spații verzi, creează alveole pentru flori și chiar plantează flori”, ne spune Drăghici.

Tot șeful Domeniului Public Câmpia Turzii este cel care ne informează de munca altor cinci echipe răspândite, cum spuneam, prin tot orașul: ” O echipă de drumari pregătesc și execută repararea alveolelor, fântânii arteziene și aleilor din Parcul Central. O altă echipă acționează în zona cimitirului ortodox de la Stația 110. Acolo se execută bordurarea și pregătirea trotuarelor pentru asfaltare, în timp ce drumul va fi reabilitat prin pietruirea, unde este nevoie, cu macadam (reprofilare, așternerea ultimului strat și compactare)”, susține directorul Dumitru Drăghici.

draghici-domeniul-publicO altă echipă de la SC DPCT SA suntem informați că lucrează pe strada George Coșbuc dinspre comuna Viișoara, unde execută montarea bordurilor, asfaltarea trotuarelor , realizare alveole pentru flori etc. Pe strada Livezii drumarii societății lucrează la montarea bordurilor mici de la intrarea caselor, pregătesc trotuarul pentru asfaltare, montează gurile de scurgere pentru apa pluvială, se reprofilează cu macadam.

Directorul Dumitru Drăghici ne-a informat că, împreună cu conducerea Primăriei Câmpia Turzii, s-a decis programul de lucrări din următoarea perioadă. Astfel, se pregătesc lucrările de realizare a unui drum de la actualul sediu al Companiei de Salubritate spre obor, pe scurtătură, prin capătul Parcului Mare. În aceeași zonă, ne dezvăluie directorul SC DPCT SA, se va realiza o altă platformă pentru vânzătorii ambulanți, asemănătoare cu cea din spatele Companiei de Salubritate, pentru ca tot comerțul din zilele de marți și miercuri să se poată desfășura, la Câmpia Turzii, în condiții civilizate, fără să se mai încurce circulația autovehiculelor sau pietonilor în zona Pieței Unirii.

Urmează strada Oțelarilor cu montare borduri, pregătirea asfaltare trotuare și apoi asfaltare trotuare și drum.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh