24
Sam, Aug
31 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii recrutează persoane care doresc să devină voluntari în cadrul instituţiei.sediul nou al primariei campia turzii

 Domeniile în care se pot derula activităţi de  voluntariat sunt următoarele:

  1. Cultură şi evenimente publice
  2. Asistenţă socială
  3. Activităţi educative
  4. Informarea comunităţii
  5. Protecţia mediului
  6. Administrarea domeniului public

 Dacă eşti interesat să te alături echipei noastre,   completează  fişa de înscriere, on-line sau în forma scrisă (caz în care o depui la Registratura instituţiei- Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor, nr. 2 )

 Selecţia se face pe baza unui interviu, având la bază fişa de inscriere   şi verificarea îndeplinirii cumulative a următoarelor condiţii:

  • Să cunoşti limba română scris şi citit (cu exceptía cetatenilor străini),
  • Să ai cel puţin 15 ani împliniţi (capacitate de muncă potrivit legislaţiei în domeniul muncii). Dacă ai între 15 şi 18 ani, la semnarea contractului de voluntariat vei avea nevoie de acordul scris al părinţilor sau al reprezentanţilor legali.  
  • Să ai o stare de sănătate corespunzătoare activităţilor de voluntariat pentru care ai optat (starea de sănătate se probează, la solicitare,  cu certificate medicale sau alte documente),
  • declaraţie pe proprie răspundere privind lipsa antecedentelor penale sau cazier, la solicitare.

 Beneficii: ai posibilitatea să te  implici  în viaţa comunităţii, să îţi   dezvolţi abilităţile, cunoştinţele şi  să dobândeşti experienţă în domeniile de interes. Îţi  oferim contract şi certificat de  voluntariat, în conformitate cu prevederile legii 78/2014 participare gratuită la formări şi flexibilitate în stabilirea programului de activităţi pe care urmează să le desfăşori!

Pentru informații suplimentare, accesează site-ul https://www.campiaturzii.ro/voluntariat-pentru-comunitate/ iar pentru a citi regulamentul activității de voluntar, accesează site-ul https://www.campiaturzii.ro/hcl/2018/hcl_237.pdf

 

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh