29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru că suntem adepții transparenței, dialogului și colaborării, dincolo de limitele politicului, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a luat decizia organizării unei sesiuni de consultări cu imagine desen ceasliderii partidelor politice, membre în Consiliul Local, pe chestiunea bugetului local de venituri și cheltuieli aferent anului 2019.

Suntem conștienți de faptul că anul acesta este unul greu, din perspectiva cheltuirii banului public, în primul rând din cauza întârzierii cu care se adoptă bugetul consolidat, cât și din cauza vicisitudinilor cu care se confruntă administrația locală din Câmpia Turzii, care a fost vitregită de sume importante, atât în 2018, cât și în acest an, de la Bugetul Consolidat.

În acest context, am decis invitarea liderilor politici ai partidelor membre în Consiliul Local - Cristian Haiduc - PNL, Gheorghe Rece – PSD, Laurențiu Bondor – PMP, Ana Nagy – UDMR și Vasile Soporan – PPU-SL, la o întâlnire în care să dezbatem propunerile și argumentele de construire a propriului buget local.

Suntem deschiși sugestiilor venite din partea colaboratorilor noștri politici și considerăm că doar împreună putem să răspundem tuturor necesităților venite din partea cetățenilor.

Întâlnirea este programată pentru luni, 4 martie 2019, la ora 10:00, în sala „Europa” și suntem convinși că liderii politici vor veni cu propuneri concrete pentru bugetul local.

„Am spus-o întotdeauna și voi repeta, atât timp cât este nevoie: sunt deschis la orice colaborare care vine în interesul cetățenilor și al bunăstării orașului nostru. Atunci când lucrezi pentru cei care te-au împuternicit, prin vot, să le reprezinți interesele, nu mai ții cont nici de culoarea politică, nici de disputele care se ivesc într-o legislatură. Îi invit, așadar, pe liderii partidelor politice membre în Consiliul Local să vină cu propuneri, cu proiecte, cu idei, pentru ca împreună să creăm un buget care să acopere toate palierele societății din Câmpia Turzii”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh