28
Joi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ploile abundente căzute în ultima zi de florar la Câmpia Turzii a pus unele probleme autoritățiilor, mai ales că aici urma să se desfășoare o ediție eveniment al Târgului Produs de Cluj, laolaltă cu o sărbătoare inundatii campia turziidedicată celor mici, pe durata întregului week end.

Primarul Dorin Lojigan mărturisea aseară: „Campia Turzii se confruntă cu o situație de criză cum nu am mai intalnit niciodată. Debitul campia turziirecord de precipitații căzute în timp foarte scurt a dus la suprasolicitarea sistemului de canalizare. Multe zone din oraș, gospodării ale cetatenilor, precum și zona în care se organizează Târgul Produs de Cluj au fost inundate. S-a intervenit încă din timpul furtunii de către echipele de intervenție ale Companiei de apă, pompierii Primăriei Campia Turzii, Companiei de salubritate si Poliția Locală. Situația este sub control în acest moment, în majoritatea zonelor, intervențiile fiind făcute în funcție de priorități. Echipele de intervenție rămân în dispozitiv. Pentru aceasta le multumesc tuturor. 
Având în vedere faptul că este posibil ca fenomenele extreme să continue, pentru sesizări ale unor astfel de evenimente viitoare, vă rog apelați dispeceratul Poliției Locale, telefon 0264/991”
, își îndemna edilul șef concitadinii.

 

inundatii campia turzii

 

Puțin înainte de miezul nopții, Gheorghe Rece, șeful local al structurii Companiei de Apă Arieș și consilier local, consemna, la rândul său, obosit dar mulțumit, alături de o gicu receserie de poze cu străzile din Câmpia Turzii aduse la o normalitate lăudabilă: Am trecut foarte bine de aceasta seara, cea mai grea din punct de vedere a cantitatii de apa cazuta intr-un timp atat de scurt. Cetatenii din Campia Turzii au fost extraordinari, colaborand eficient cu echipele de interventie ale Companiei de Apa Aries.VA MULTUMIM! Le multumesc tuturor colegilor care au fost prezenti pe teren si care au raspuns prompt si eficient acestei provocari deosebite. Ne-am facut doar datoria fata de cetatenii acestui oras!!!”, a postat Rece pe pagina sa de Facebook.

inundare campia turziiCu toate acestea, zona mai joasă a orașului, parcul Berc,  a fost puternic inundat, făcând imposibilă desfășurarea activităților pregătite de Ziua Copilului, astfel că autoritățile au decis să le amâne, pentru a doua zi. Așadar, ne vedem mâine, la Produs de Cluj și Ziua Copilului, în Parcul Mare din Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh