08
Sam, Aug
52 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

„Consiliul Local Câmpia Turzii a aprobat propunerea mea de majorare a burselor de merit și de performanță acordate elevilor care sunt înscriși la școlile din municipiul nostru. Aceasta decizie are rolul de a burse scolare campia turziiimpulsiona performanțele școlare ale elevilor și este fundamentată legal. Noile burse, așa cum au fost aprobate de Consiliul Local, vor avea următoarele valori economice: bursa de merit – 90 lei, bursa de performanță – 100 lei, bursa de studii -70 de lei, bursa de ajutor social/sau ajutor social ocazional -60 de lei si vor fi aplicate în anul școlar 2019-2020”, anunță primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Numărul burselor pentru anul școlar 2019-2020 vor fi stabilite de către Consiliile de administrație ale unităților de învățământ, în limita fondurilor aprobate buget cu această destinație. Cuantumul burselor de performanță și cel al burselor de merit este la un nivel superior față de anul școlar anterior, cu scopul de a încuraja performanța, în cadrul procesului de învățământ, mai precizează edilul șef din Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh