08
Sam, Aug
54 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Colindul românesc reprezintă o parte din moștenirea culturală a neamului nostru, în care muzicalitatea limbii române se presară cu evlavia amintirilor legate de Nașterea Mântuitorului, Hristos.colinde
În decursul istoriei noastre, colindele au circulat prin viu grai, ele fiind consemnate în scris şi notate muzical mult mai târziu, îndeosebi pe filele cărţilor de strană, pe ceasloave şi minee, dar strânse şi în colecţii de colinde şi predate de dascăli de biserici.
În acest context, pentru al treilea an consecutiv, Municipiul Câmpia Turzii va găzdui evenimentul „Colind pentru suflet”.
Astfel că în data de 12 decembrie 2019 beneficiarii Centrului de Zi Clement vor primi colindul într-o atmosferă de sărbătoare, care are menirea de a strânge legăturile formate între aceștia și echipa
centrului.
Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural Ionel Floașiu în sala de ședințe cu începere de la ora 10:00.
Sunt invitați la acest eveniment toți beneficiarii centrului de zi, dar și toți cei care vor să fie alături părinților, bunicilor și prietenilor lor, în aceste clipe de poveste.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh