04
Ma, Aug
31 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de joi, 12 decembrie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.drumuri judetene

De asemenea, din cauza temperaturilor apropiate de zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, 11 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 56 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 7 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi a acestei dimineţi, se acţiona pe 12 drumuri judeţene, cu 4 utilaje.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri judeţene, cu 2 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe un drum judeţean, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 29 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, atât în cursul zilei de ieri, cât și la această oră, starea drumurilor nu a impus nicio intervenție specifică.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

 

Biroul de presă

12 decembrie 2019

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh