19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tradiția populară vorbește despre mărţişorul confecţionat dintr-un şnur bicolor simbolizând înfruntarea dintre anotimpul friguros şi cel călduros, oferit şi purtat la 1 Martie.spectacol martisor
Astăzi, sărbătoarea Mărţişorului este legată de obiceiul dăruirii, la început de primăvară, a unor obiecte artizanale confecționate cu multă răbdare.
Astfel, în perioada 26-28 februarie 2020, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii 0rganizează cea de-a III -a ediție a “Târgului de Mărțișor”.
Este un eveniment care vine în întâmpinarea celor aflați în căutarea unor cadouri în preajma Mărțişorului.
O caracteristică aparte ale mărțișoarelor prezentate la târg este conceptul de „handmade”, iar copiii din școlile și grădinițele municipiului nostru și-au adus aportul la desfășurarea evenimentului,
făcând mărțișoare cu propriile mânuțe.
Vă așteptăm în centrul Municipiul Câmpia Turzii (lângă blocul turn), între orele 09:00-17:00, pentru a descoperi creațiile celor mai talentați artiști și artizani locali, atât de la ONG-uri, cât și de la Centrele și Serviciile publice din Primăria Municipiului Câmpia Turzii.
Târgul de Mărțişor este un cadru captivant şi plin de inspiraţie, conceput pentru a completa atmosfera dedicată tradiției de a oferi mărțişoare, la început de primăvară.

Direcția Relații cu Comunitatea

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh