02
Ma, Iun
43 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Ziua de cinstire a Sfinților Împărați, Constantin și Elena, coincide cu Ziua Poliției Locale.politia locala

Astăzi îi cinstim pe colegii noștri în uniformă neagră, care își aduc beneficiul la bunul mers al comunităților locale, aflându-se în prima linie a luptei cu faptele antisociale și actele de delicvență.

Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii reprezintă una dintre cele mai de încredere instituții din orașul nostru, iar acest lucru reiese din profesionalismul și eficiența cu care lucrătorii de poliție locală își exercită atribuțiile de servici în fiecare zi.

Perioada de stare de urgență, care a fost decretată pe teritoriul României, în perioada 14 martie – 15 mai 2020 a reprezentat o provocare pe care Poliția Locală a trecut-o cu brio, angajații noștri aflându-se la datorie, alături de Poliție, Jandarmerie și Armată, pentru asigurarea respectării măsurilor impuse de lege.

În calitate de primar al Municipiului Câmpia Turzii am susținut și susțin activitatea și înzestrarea Poliției Locale, instituție pe care o consider DE BAZĂ pentru dezvoltarea locală și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

De ziua lor, transmit un mesaj de felicitare și apreciere tuturor lucrătorilor de poliție locală din Câmpia Turzii precum și din întreaga țară.

Doamnelor, domnilor, ați fost și sunteți la înălțime!

Felicitări!

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh