24
Joi, Sep
52 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Stimați profesori,dorin lojigan

Abilitățile didactice de care ați dat dovadă în anii de predare au o nouă provocare, începând de astăzi. Școala online, respectiv școala cu noile reguli de distanțare socială vă vor provoca și vă vor determina să fiți și mai buni, și mai creativi, astfel încât să modelați generațiile de elevi.

Dragi copii,

A venit momentul unui nou challenge! Nu este Ice Bucket Challenge, ci este provocarea unei generații! Regulile sunt simple: purtați măști, spălați-vă pe mâini, evitați strângerile de mână și îmbrățișările!
Rezultatul va fi unul: un an școlar fără îmbolnăviri, cu sănătate și experiențe de învățare noi, dobândite în ciuda condițiilor impuse!
Puteți să răzbiți, sunt sigur!

Iubiți părinți,

Vă îndemn, în continuare, să aveți încredere deplină în profesori și în noi, reprezentanții administrației publice locale. Împreună am făcut totul pentru ca anul acesta școlar, atipic, să fie în deplină siguranță pentru copiii noștri. Vrem cu toții ca această pandemie să nu-i priveze pe copii de actul educațional, pentru că o societate fără educație este una fără viitor.

Succes, tuturor, în noul an școlar!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh