29
Vi, Mar
17 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La ora 16, la secțiile de votare din municipiul Câmpia Turzii se prezentaseră la urnele de vot un număr de 5427 alegători, reprezentând 23,56 % din cetățenii cu drept de vot din localitate.vot locale 2020

Spre comparație, la aceeași oră, la alegerile locale din 5 iunie 2016, la ora 16, la secțiile de votare din municipiul Câmpia Turzii se prezentaseră la urnele de vot un număr de 6526 de alegători, reprezentând  27,49 % din cetățenii cu drept de vot din localitate.

Până la această oră, 109 de alegători au votat pe listele suplimentare iar 30 au apelat la urna mobilă.

La Câmpia Turzii sunt așteptate la vot 23.031 de persoane înscrise pe listele de alegători permanente si complementare, în cele 19 de secții de pe cuprinsul orașului.

Ei vor trebui să ștampileze, după caz, candidatul sau partidul pe care îl preferă, pe cele patru partide pe care le primesc în secția de votare de care aparțin: unul pentru alegerea primarului, unul pentru consilierii locali, unul pentru președintele Consiliului Județean Cluj iar ultimul pentru consilierii județeni.

Vom reveni cu situațiile de la urnele de vot și în orele următoare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh