23
Ma, Apr
10 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După subprefectul Irina Munteanu, din Câmpia Turzii, iată că o altă persoană care ocupă o funcție publică a fost infectat cu Covid-19. Este vorba de primarul Dorin Lojigan, care a fost confirmat cu coronavirus, la fel ca fiica și soția sa.lojigan covd-19

„Urmare a faptului că un membru al familiei mele a fost confirmat pozitiv cu Covid - 19, socrul meu, am decis să o testăm în primul rând pe Iulia, rezultatul ei fiind pozitiv, dar asimptomatică.

De asemenea, împreună cu soția mea, care prezintă simptome de câteva zile deja, ne-am testat și noi, rezultatul fiind stabilit azi ca fiind pozitiv.

Nu am niciun fel de simptome specifice infecției și nici nu am avut contact direct, așa cum este el definit de legislație, cu colegii de muncă în ultimele zile. Așteptăm desfășurarea anchetei epidemiologice și recomandările specialiștilor, până atunci suntem izolați la domiciliu.

Activitatea instituției nu este afectată, atribuțiile fiind preluate de către domnul viceprimar, Sabin Ghemeș.

Aveți grija de voi! Virusul nu glumește!”, scrie primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, pe pagina sa de Facebook.

Fiind asimptomatic, primarul Lojigan se tratează în izolare la domiciliu. Îi dorim multă sănătate, ca și întregii familii!

Primul politician cu o funcție importantă în administrația publică din județul nostru care a contractat temutul virus a fost prefectul Mircea Abrudean. El și familia sa au fost pozitivi în urmă cu câteva luni, ar după însănătoșire, prefectul a donat plasmă pentru a ajuta la însănătoșirea altor persoane cu Covid-19.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh