19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 „Acum 76 de ani, în zorii zilei de 25 octombrie 1944, trupele armatei române se aflau la porțile orașului Carei, ultima palmă de pământ românesc sub ocupație horthystă.dorin lojigan primar
După lupte grele, sângeroase, în care ostașii români au pierit pentru propășirea neamului și pentru eliberarea teritoriilor naționale, Ardealul de Nord era eliberat de sub o ocupație străină insinuată ca un șarpe, prin dictate și documente impuse neamului românesc.
Astăzi, emoțiile trăite de militarii români care s-au mai oprit din ofensiva lor doar în Munții Tatra din Slovacia, sunt amintiri vii pe care le trăim – cu atât mai mult cu cât Armata Română s-a aflat și se
află în prima linie de apărare împotriva unui inamic la fel de perfid și de imprevizibil.
Între lunile martie și mai ale acestui an, militarii români au asigurat păstrarea ordinii publice și a măsurilor de carantinare și izolare, atât de utile și necesare în combaterea epidemiei de Covid-19 din România.
De asemenea, rolul decisiv al militarilor în păstrarea sănătății populației noastre s-a văzut prin cele 3 spitale modulare create în București și Constanța.
Armata este instituția cea mai de încredere a Statului Român, iar pentru sacrificiile și eforturile lor, astăzi – din suflet – transmitem ”La Mulți Ani!” tuturor eroilor în uniformă din România!
Dumnezeu să binecuvânteze Armata Română!
LA MULȚI ANI!"

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh