26
Joi, Noi
69 New Articles

banner electoral PNL

 

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La scurt timp după preluarea primului mandat de primar, datorită strategiei de dezvoltare a municipiului gândită împreună cu colegii mei și axată în primul rând pe reindustrializarea Câmpiei Turzii, rezultatele au început să apară. Era un demers firesc, bazat pe istoricul nostru.documente parc industrial

Astfel că, am populat cu investitori Parcul Industrial al municipiului, adică cele 5 ha, în decursul unui an, fiecare dintre aceștia angajându-se în investiții substanțiale. Aceasta se traduce în beneficii importante, și anume: venituri substanțiale la bugetul local și locuri noi de muncă pentru comunitatea locală. Solicitările din partea marilor investitori au continuat să apară în tot acest timp, dar ne lipsea terenul necesar pentru realizarea de noi investiții, solicitări care se ridica la peste 25 ha.

Am continuat să identificăm soluții!

Anul trecut, am reușit să achiziționăm alte 5 ha de teren de la Industria Sârmei SA, în contul datoriilor pe care societatea le avea la bugetul local.

Pentru a fructifica acest teren însă, aflat în proximitatea parcului industrial, am demarat o procedură greoaie de obținere de la Ministerul Dezvoltării a titlului de parc industrial și pentru celelalte 5 ha intrate în patrimoniul orașului. Am făcut studiul de fezabilitate și am depus documentația la minister, urmând toți pașii prevăzuți de legislație.

Astăzi ne aflăm în posesia tuturor documentelor necesare și a unui parc industrial întins pe o suprafață de 10 ha. Ceea ce reprezintă 10 ha de companii, investiții, locuri de muncă, dezvoltare constantă și creștere economică. Pasul următor este scoaterea la licitație de urgență a terenului pentru firmele interesate de zona noastră, astfel încât, noi investiții să își pună bazele în Câmpia Turzii.

Dezvoltarea economică și creșterea nivelului de bunăstare socială se construiește pas cu pas, iar pașii pe care cu determinare i-am urmat până în acest moment s-au dovedit a fi cei corecți pentru comunitatea noastră.

 

Primarul mun. Câmpia Turzii,

Dorin Lojigan

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh