20
Sam, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Și la Câmpia Turzii a debutat etapa I a campaniei naționale de vaccinare împotriva virusului Sars-Cov-2.vaccinare

Municipiul Câmpia Turzii deține unul dintre centrele de vaccinare din județul Cluj, stabilite la nivel județean, aparținând Spitalului „Dr. Cornel Igna” și care respectă toate prevederile legale cu privire la dotare și amenajare.

În conformitate cu intențiile exprimate de fiecare medic sau angajat din aparatul medical, de a se vaccina, au fost transmise liste către D.S.P. Cluj.

Prima persoană din Câmpia Turzii care s-a vaccinat a  fost medicul Sorina Pop, director medical al Spitalului „Dr. Cornel Igna”, ea fiind urmată de alți medici și asistenți.

Autoritățile sanitare transmit că vaccinurile sunt administrate în condiții de maximă siguranță conform normelor sanitare în vigoare și nu au existat nici un fel de reacții adverse la personalul medical vaccinat și pierderi de doze de vaccin.

La sediul centrului de vaccinare a fost prezentă și coordonatoarea la nivel județean a campaniei de vaccinare, subprefectul Irina Munteanu, care și-a exprimat aprecierea față de buna organizare și și-a oferit sprijinul necondiționat cu privire la orice dificultate întâmpinată.

Aceleași autorități informează că vaccinurile anti-COVID-19 administrate în România sunt voluntare, gratuite și  cea mai sigură metodă de a învinge această pandemie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh