17
Sam, Apr
49 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dragi cetățeni,campia turzii
În urmă cu un an, când eram în plină stare de urgență și puteam ieși pe străzi doar cu declarație pe proprie răspundere, remarcam disponibilitatea și responsabilitatea dumneavoastră, în lupta cu acest virus năucitor!
Tot atunci am spus: „Câmpia Turzii va învinge pandemia, doar prin responsabilitate!”, iar acum avem nevoie de responsabilitate mai mult decât oricând.
Astăzi, 7 aprilie 2021, Municipiul Câmpia Turzii a ajuns la o rată de incidență cumulată a cazurilor COVID-19 de 7/1000 de locuitori. Astfel, dacă trendul ascendent al infecțiilor se menține, se vor aplica restricții de circulație după ora 20:00, iar magazinele se vor închide la ora 18:00 PE TOT PARCURSUL SĂPTĂMÂNII și nimeni nu vrea acest lucru!
Sunt mândru de cetățenii mei, pe care mereu i-am remarcat ca fiind oameni conștiincioși și solidari, dar acum trebuie să putem mai mult, să avem mai multă grijă, să facem tot posibilul pentru a reduce infecțiile.
✅ Limitați deplasările inutile!
✅ Purtați măștile de protecție și rugați-i și pe alții să le poarte!
✅ Dezinfectați-vă mâinile!
✅ Evitați locurile aglomerate!
✅ Fiți responsabili!
✅ Fiți solidari!
✅ Vaccinați-vă!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh