28
Joi, Mar
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Vă reamintim că persoanele imobilizate sau nedeplasabile din municipiul Câmpia Turzii pot să fie înscrise pentru vaccinare, în baza deciziei personale, în cadrul Etapei a II-a a Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 prin Direcția de Asistență Socialăcampanie vaccinare din cadrul Primăriei Municipiului. Vaccinarea se realizează la domiciliu, prin intermediul echipei mobile.
Informaţii şi înscriere la nr. de telefon: 0264 366396, 0743 036709 de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-13:00.
Conform instrucțiunii 52/2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, directiile de asistență socială întocmesc listele cu persoanele de la domiciliu aflate în această situație și care doresc să fie vaccinate, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie.
Totodată, medicii de familie care au în îngrijire persoane imobilizate sau nedeplasabile vor colabora activ cu structurile de asistență socială.
Listele întocmite vor fi transmise cu celeritate nucleului de coordonare a campaniei de vaccinare de la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în vederea demarării procesului de vaccinare.
Direcția Relații cu Comunitatea
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh