29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe fondul ratei de incidență a cazurilor de COVID-19 care este ridicată, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii, administrația publică locală depune toate eforturile pentru a asigura vaccinarea cât mai multor persoane, inclusiv pe platforma industrială din municipiu.primar lojigan subprefect irina munteanu
Pornind de la ideea doamnei subprefect, Irina Munteanu, coordonatoarea campaniei județene de vaccinare anti-COVID-19, care a sugerat deschiderea de centre provizorii de vaccinare pe marile platforme industriale, astăzi la Câmpia Turzii a avut loc o întâlnire în acest sens.
La aceasta a participat domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, doamna subprefect, Irina MUNTEANU și reprezentanți ai societăților comerciale care activează pe platforma industrială Câmpia Turzii: Cikautxo, Heco Schrauben, Eurial, Macromex, Terran și GreenWeee. Tema - a fost - amenajarea unui centru provizoriu de vaccinare, cu circuit închis, în zonă.
Aceștia au manifestat un feedback pozitiv față de inițiativa doamnei subprefect și a domnului primar, astfel că – în cel mai scurt timp – în zona industrială a Municipiului Câmpia Turzii ar putea fi amenajat un centru provizoriu de vaccinare, destinat angajaților de acolo.
Totul depinde, însă, de receptivitatea și dorința de vaccinare manifestată de personalul din sectoarele de producție.
Dacă angajații vor fi doritori să se imunizeze, centrul de vaccinare amenajat în zonă ar putea funcționa într-o formă de parteneriat public-privat.
„Toate statisticile și toate informațiile care ne vin de la nivel de Minister al Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății demonstrează că singura metodă de oprire a pandemiei este o campanie masivă de vaccinare. În calitate de primar am decis să prezint, alături de doamna subprefect, avantajele unui centru provizoriu de vaccinare, cu circuit închis, pe platforma industrială. Mă bucură faptul că investitorii de aici sunt receptivi și dornici să realizăm o bază logistică de vaccinare în beneficiul angajaților lor”, a declarat Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh