20
Sam, Apr
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, totodată președinte PNL, a vizitat azi Câmpia Turzii, unde a fost primit de primarul Dorin Lojigan și viceprimarul Sabin Ghemeș, colegii săi de partid. De la primărie, s-au deplasat la noua hală de producție aparținând societății Berg Banat. Hala este aproape refăcută după incendiul devastator din decembrie 2019.campia turzii

Ludovic Orban a fost însoțit de ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, și ministrul agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarul clujean, Daniel Buda, și secretarul de stat, Cristian Haiduc, pământean din Câmpia Turzii, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, și, nu în ultimul rând, de consilierul județean Dumitru Drăghici, tot din Câmpia Turzii.

Fostul premier, Ludovic Orban, a avut cuvinte de laudă pentru primarul din Câmpia Turzii, apreciind că în oraș este un șomaj foarte redus.

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a consemnat, pe rețelele de socializare: „Dezvoltarea economică și creșterea calității vieții, garantate de administrația liberală din Câmpia Turzii, condusă de primarul Dorin Lojigan! (...) Reindustrializarea Câmpiei Turzii este unul dintre obiectivele stabilite în strategia de dezvoltare a municipiului, iar unul dintre cele mai mari proiecte demarate în acest sens este Parcul Industrial. În decursul unui singur an, Parcul Industrial al Municipiului a fost ocupat de investitori la capacitatea sa maximă, adică pe aria celor 5,5 hectare. Având în vedere solicitările din partea marilor investitori, Parcul Industrial a fost extins cu încă 5 hectare.

O investiție importantă din Parcul Industrial este cea realizată de Berg Banat, o companie al cărei obiect de activitate este zincarea termică. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, fabrica fiind în curs de finalizare la acest moment, urmând ca până la finalul anului să își deschidă activitatea pentru cei aproximativ 100 de angajați.

Parcul Industrial aduce venituri substanțiale la bugetul local, locuri de muncă pentru comunitatea locală, contribuind astfel la creșterea nivelului de bunăstare pentru toți locuitorii municipiului! Acest Parc Industrial întins pe 10 hectare reprezintă dovada concretă a eforturilor administrației liberale condusă de Dorin Lojigan de a dezvolta economic municipiul Câmpia Turzii și de a crește nivelul calității vieții locuitorilor!”, a punctat Daniel Buda.

Delegația care l-a însoțit pe Ludovic Orban, aflat azi, oficial, într-o vizită de lucru în județul Cluj, a avut un program încărcat, încă de dimineață. După ce a vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, a venit la Câmpia Turzii, de unde a plecat la Turda. Neoficial, probabil că vizita lui Orban are și o componentă politică, acesta dorind să-și atragă, o dată în plus, sprijinul liberalilor din județul Cluj, în vederea iminentului congres al partidului, unde își va disputa funcție de șef al liberalilor, pentru anii următori, cu actualul premier, Florin Cîțu.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh