26
Ma, Sep
14 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Pentru cei care nu îl cunosc, deși cred că toată Câmpia Turzii îl cunoaște, având o viață sportivă incredibilă, în trecut fiind jucător marcant al echipei de fotbal ISCT, actualmente polițist local, Dorin Roșu sau Gogu cum îl cunoaște toata lumea, a primit o veste destul de tristă și îngrijorătoare.dorin rosu
Tatăl meu Dorin Roșu a fost diagnosticat cu cancer la prostată.
Totul a început în urmă cu două luni când a simțit dureri mari la urinare și senzație neplăcută. După câteva controale, vestea a căzut ca un trăsnet asupra fostului jucător al ISCT. „Gogu” Roșu Dorin, a dus o viață sportivă, fiind impecabil d.p.d.v. fizic și la vârsta de 53, însă încercările date de Dumnezeu trebuie luăte ca atare.
Vestea bună este că cancerul este în fază incipientă. În prima fază, Gogu are nevoie de 15.000 mii de euro pentru o intervenție chirurgicală la Brasov, plus alte taxe ce includ serviciile medicale.
Intervenția este programată pe data de 29 iunie.
CONT LEI: RO.58BTRL05101201E54164XX
CONT EURO:RO.06BTRLEURCRT00E5416401
COD SWIFT: BTRLRO.22
BT PAY: 0746419446
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh