25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

vila-dr-feder-1910Societatea Culturală Filarmonia, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii şi Biblioteca Municipală ASTRA C. Turzii- Serviciul Biblionet, organizează în perioada 16-29 august 2014 expoziția de fotografie și explorare urbană “Orașul de-altădată”. Evenimentul cuprinde o expoziție de imagini din Câmpia Turzii de altădată, trimise din Germania de turdeanul Radu Cerchizan. Manifestarea face parte din ofertele destinate cetățenilor municipiului cu ocazia Zilelor municipiului Câmpia Turzii, prin vernisajul care va avea loc la Sala Biblionet sâmbătă, 16 august 2014, de la ora 15 și proiecția unui film de scurt-metraj.

De asemenea, participanții vor putea trimite de pe calculatoarele bibliotecii prietenilor de E-mail o prezentare în power-point despre oraș realizată tot cu acest prilej. Intrarea este liberă. Expoziția va putea fi vizitată iar prezentarea în power-point va putea fi trimisă pe E-mail, până la finalul lunii august.

Cu acest prilej organizatorii lansează și un concurs care se adresează cetățenilor orașului. Concursul va demara în 16 august a.c. și se va încheia la începutul lunii decembrie, festivitatea de premiere urmând să aibă loc cu ocazia Zilei Naționale a României. Concursul constă în alegerea celei mai semnificative fotografii vechi din colecțiile de familie cu orașul Câmpia Turzii. Participanții vor preda bibliotecarei Olivia Tărcuță, responsabila Bibliotecii Municipale ASTRA C. Turzii, fotografii de familie cu imagini din oraș, pentru a fi scanate, alături de niște date de identificare: nume, prenume, ocupație, vârstă, număr de telefon. Fotografiile vor fi returnate imediat după scanare. Cei 3 câștigători vor fi anunțați în cursul lunii noiembrie.

Informatii suplimentare:

Dana Deac- Manager de proiect

Director de Programe al Societăţii Culturale „Filarmonia” Tel.: 0745.64.66.64 E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

©2014 Societatea Culturala „Filarmonia”

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh