17
Mie, Apr
12 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

    Teatrul Aureliu Manea Turda anunță cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Turda 2018. Acesta se va derula sub tema: împreună/together, va fi în perioada 29 iunie – 08 iulie și își propune să ofere 10 zile pline de culoare și armonie locuitorilor orașului Turda și turiștilor ce se vor afla în trecere în acea perioadă.

      S-au înscris 47 de teatre de stat și companii de teatru independent din România cu 65 de spectacole,  și 58 de companii de teatru din străinătate și artiști independenți cu  58 de spectacole, deci peste 100 de spectacole înscrise anul acesta pentru Festivalul Internațional de Teatru de la Turda. Printre cei înscriși se numără Teatrul Nottara București, Teatrul din Baia Mare sau Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, Teatrul Elvira Godeanu din Târgu Jiu sau Teatrul de Stat Constanța. Din străinătate spectacole înscrise sunt din zona street performance-ului în special, dar și spectacole în spații neconvenționale sau spectacole eveniment ce vor funcționa foarte bine în spații industriale. 

       „Sunt foarte multe materiale video. Într-un timp relativ scurt trebuie să luăm niște decizii și sperăm să fie cât mai bune. Sunt extrem de fericit pentru că, multe companii din străinătate au aplicat anul acesta la festival. Sper să avem un buget care să ne permită să aducem cât mai mulți invitați.” a declarat managerul teatrului, Cătălin Grigoraș.

       Organizatorii promit că vor reveni în cel mai scurt timp cu lista finală a celor ce vor participa la festivalul de la Turda din 2018.

                                                

 

 

 

 

 

 

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh