20
Dum, Ian
41 New Articles

Cultură
Typography

Teatrul Aureliu Manea Turda nu se lasă mai prejos nici în luna noiembrie,  pregătind noi evenimente și spectacole de calitate, tuturor celor interesați de un moment de relaxare, de bună-dispoziție sau de ieșire din cotidian. Dorim să anunțăm cu acest prilej, premiera spectacolului NEÎNȚELEGEREA  de Albert Camus, regia Mirela Dodd  care după cum ne vorbește, însăși regizoarea spectacolului  ”În  piesa lui Camus crima și uitarea e singurul mod de a-ți atinge visele, dorințele, fericirea, care aici are doar conotații materiale. […] În final, fără să dorească , eroii lui Camus sunt prinși în capcana pe care au construit-o victimelor și sunt pedepsiți cu aceeași pedeapsă pe care au dat-o, și anume moartea”.

Tot în această lună, respectiv în 8 noiembrie, de la orele 16:30 si 19:00 veți avea ocazia să vizionați filmul artistic MOROMEȚII 2, regia Stere Gulea, în turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film .

              Acestor evenimente li se vor alătura spectacolul OMUL CU FLOAREA ÎN GURĂ, de Luigi Pirandello, regia Cristian Ioan, o producție a Teatrului Dramatic ELVIRA GODEANU, Tg-Jiu ce propune publicului tema,  că viața este apreciată doar atunci când ești pe cale să o pierzi iremediabil.

            Cei mici vor avea parte și ei de surprize dintre care amintim CEI TREI PURCELAȘI,  în care vor avea ocazia să se întâlnească cu purcelușii Naf –Naf, Nif-Nif, Nuf-Nuf și încercările acestora de a scăpa de „fiorosului„ lup Lulu.

            ”Nu ratați niciun spectacol chiar dacă le-ați mai văzut, merită să le vedeți și a doua oară pentru că la TEATRU fiecare experiență este unică și nici un spectacol nu seamană cu celălalt.” a spus Cătălin Grigoraș managerul teatrului Aureliu Manea Turda

            Prețul unui bilet la premiera spectacolelor pentru adulți este de 25 lei întreg și 20 lei redus, iar la premiera spectacolelor pentru copii este 10 lei preț unic (părinți, copii), la toate celelalte spectacole se păstrează prețul de 15 lei întreg și 10 lei redus, respectiv 8 lei părinți și 6 lei copii.

 

Vă așteptăm alături de noi !

Mai jos găsiți programul teatrului pe luna noiembrie

 

 

 

 

PROGRAM NOIEMBRIE 2018

01.11

  • JOI ora 19:00 TRAGEDIAN LA JUBILEU după A. P. Cehov, regia Muriel Jakab Manea – Sala Studio #COMEDIE

03.11

  • SÂ ora 19.00 GUNOIERUL, de Mimi Brădescu - Sala Studio #COMEDIE

04.11

  • DU ora 11:00 CEI TREI PURCELAȘI  după J.O. Halliwell-Phillipps, regia Cristian Nedea – Sala Mare #SPECTACOL PENTRU COPII

08.11

- JOI orele 16:30  și  19:00 proiecție MOROMEȚII 2, regia Stere Gulea – Sala Mare #FILM ARTISTIC 

09.11

- VI ora 19.00 TRIX SHOW,  regia Mihai Gruia Sandu - Sala Studio#NONVERBAL

10.11

- SÂ ora 19.00 TRIX SHOW,  regia Mihai Gruia Sandu - Sala Studio#NONVERBAL

11.11

-DU ora 11:00 CAPRA CU TREI IEZI, de Ion Creangă, regia Horațiu Ioan Apan – Sala Mare #SPECTACOL PENTRU COPII

15.11

  • JO ora 19:00 OMUL CU FLOAREA ÎN GURĂ, de Luigi Pirandello , regia Cristian Ioan - Sala Studio  Producție a Teatrului Dramatic Elvira Godeanu

17.11

  • SÂ ora 19.00 ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS, de Valentin Nicolau, regia Andrei Mihalache – Sala Mare #SUPERCOMEDIE

18.11

  • DU ora 11:00 CENUȘĂREASA, regia Petre Băcioiu – Sala Mare#SPECTACOL PENTRU COPII

22.11

-JO ora 19:00 NEÎNȚELEGEREA, de Albert Camus, Regia Mirela Dodd – Sala Studio – #PREMIERĂ

24.11

-SÂ ora 19:00 NEÎNȚELEGEREA, de Albert Camus , Regia Mirela Dodd– Sala Studio #dramă

25.11

-DU ora 11:00 PUNGUȚA CU DOI BANI, adaptare muzicală după Ion Creangă, regia Andrei Mihalache – Sala Mare#SPECTACOL PENTRU COPII

29.11

-JO ora 19:00 TAKE, IANKE ȘI CADÎR, de Victor Ion Popa, regia Ovidiu Cosac- Sala Mare #comedie

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh