20
Sam, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O propunere nu doar estetică, ci și foarte inspirată, ne este făcută de medicul pasionat de fotografie, turdeanul Nicușor Țigănilă. Inspirată pentru că a alăturat mediul acvatic de cel al vietăților ce îl populează, alternând staticul cu dinamicul, postura cu instantaneul, ba chiar jonglează, ca un veritabil cunoscător al tehnicii foto, cu  lumina, timpul de expunere și alte componente mai mult sau mai puțin secrete ale fotografiei reușite.

Pasiunea pentru fotografie a doctorului turdean Nicușor Țigănilă este recunoscută în mediul artistic turdean și chiar mai departe, el expunând de nenumărate ori, mai ales sub egida Societății Culturale „Filarmonia" Turda al cărui membru este de mai mulți ani.

Cei mai recentă expoziție personală a fost vernisată luni, 19 noiembrie 2018, de la ora 17.30  la Galeria de Artă Turda, renovată și modernizată.

„Expoziția de fotografie ANIMAQUA în care Nicușor Țigănilă oferă privirilor și sufletului imagini ale Deltei Dunării și ale cascadelor din Croația poate fi vizitată până în 28 noiembrie. universul acvatic propus de artistul fotograf vă așteaptă să-i descoperiți fascinația”, transmite Casa de Cultură Turda.

 Aici puteți viziona o galerie foto de la eveniment: 

Expoziția de fotografie ANIMAQUA, a medicului turdean Nicușor ȚIGĂNILĂ

Iată și un filmuleț realizat cu aceeași ocazie:

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh