25
Joi, Apr
5 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Trupa de actori a teatrului Național Aureliu Manea a pregătit un program consistent și pentru aceste zile friguroase de iarnă și vă invită la un nou spectacol care se va juca în premieră în această săptămână.

De asemenea, slujitorii Thaliei au pregătit și pentru adolescenți și copii câte un spectacol pe care cu siguranță vor fi încântați să îl urmărească.

Joi, 27.01, de la ora 19:00 este programată avanpremiera spectacolului Inspectorul broaștelor – în regia Murielei Manea-Jakab.

Creația lui Victor Eftimiu este o comedie satirică ce vorbește despre moravurile și comportamentele politice din perioada interbelică. 

Din echipa de creație fac parte scenografa Eliza Labancz și actorii: Anca Markos, George Sfetcu, Călin Mihail Roajdă, Alexandru Condurat, Ingrid Neacșu, Maria Salcă, Miky Paicu.

Vineri, 28.01, de la ora 18:00, Sala Studio a teatrului turdean va găzdui reprezentația spectacolului „Vrei să fii soția mea?”, de Cătălin Grigoraș și Valentin Oncu, o piesă destinată în principal publicului adolescent.

Finalul de săptămână aduce cu sine, sâmbătă, 29.01, de ora 19:00 premiera spectacolului Inspectorul Broaștelor, prezentat anterior, iar duminică este vremea copiilor să se bucure de spectacolul Scufița Roșie, programat de la ora 11.

La toate aceste spectacole pot fi procurate bilete pe site-ul specializat tomtix.ro, iar rezervări se pot face telefonic la numărul 0264 311 952.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh