16
Ma, Apr
13 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

A 6-a ediție a FIT Turda între 17 și 23 iunie 2022

            Devenit deja tradiție, FIT Turda se întoarce și în acest an pentru a-și bucura publicul.

Anunțat inițial la începutul lunii iulie, din considerente tehnice, festivalul va avea loc mai repede, în perioada 17 iunie – 23 iunie 2022.

 

“După cum știm, clădirea Teatrului Național Aureliu Manea Turda va intra la finalul lunii iunie într-un proces amplu de modernizare prin fonduri europene.  Din acest considerent, am stabilit împreună cu echipa tehnică decalarea festivalului cu o săptămână pentru a nu afecta demararea lucrărilor . Îmi doresc o dezvoltare a festivalului, cum de altfel își doresc toți turdenii, însă, trebuie să avem răbdare și să ne punem la punct infrastructura și  cu siguranță vom culege roadele în anii ce vor veni. Programul din acest an va fi unul scurt dar intens. În doar 7 zile de festival vom aduce în fața turdenilor evenimente spectaculoase, atât indoor cât și outdoor.

Cu siguranță un loc special va fi acordat spectacolelor de stradă ce au avut de suferit în ultimii doi ani din cauza pandemiei.” a spus Cătălin Grigoraș – manager TNAMT și Președinte al Festivalului Internațional de Teatru Turda.

 

Ediția a 6-a a festivalului propune secțiunile IN, OFF și UNIVERSITĂȚI cu evenimente ce vor reuni spectacole de teatru, dans dar și spectacole muzicale, concerte, expoziții sau proiecții video.

 

            Programul spectacolelor va fi publicat în curând, iar acesta va putea fi consultat pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro şi pe pagina de Facebook a festivalului "Turda International Theatre Festival", iar biletele vor fi disponibile online pe tomtix.ro şi la agenţia de bilete a teatrului (Piaţa Republicii, nr. 52). Odată cu publicarea programului vor fi anunțate și regulile de participare pentru fiecare locație.

           

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh