24
Mie, Apr
6 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Teatrul Național Aureliu Manea Turda lansează platforma online www.tnamtdigital.ro, unde publicul poate accesa arhiva artistică a teatrului

 În cadrul proiectului Arhiva artistică TNAMT Digital, co-finanțat de AFCN, Teatrul Național Aureliu Manea Turda deschide accesul publicului la arhiva istorică a teatrului prin lansarea platformei online www.tnamtdigital.ro.

 Lansarea platformei www.tnamtdigital.ro este ultima etapă a proiectului Arhiva Artistică TNAMT Digital, după decontaminarea, sortarea și digitalizarea arhivei. În prezent, www.tnamtdigital.ro găzduiește documente și informații despre spectacolele teatrului din Turda din 1948 până în 1968. Pe lângă documente istorice, publicul interesat poate găsi pe www.tnamtdigital.ro și articole și studii introductive.

 În continuare, cei interesați pot contribui la valorificarea arhivei teatrului. Dacă doriți să aflați cum vă puteți implica în valorificarea arhivei TNAMT, contactați-ne la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe paginile de Facebook și Instagram cu numele Arhiva artistică TNAMT Digital.

 Arhiva artistică TNAMT Digital este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 Contact:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh