25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Național Aureliu Manea Turda va intra în spiritul și atmosfera de festival încă de la începutul lunii iunie, participând la două festivaluri mari de teatru din țară.

Trupa turdeană va impresiona în 4 iunie cu spectacolul Patima regizat de Luana Hagiu, selectat să participe la secțiunea #concurs  la FESTIVALUL DE TEATRU SCURT din cadrul FITO alături de alte trupe din București, Sibiu, Chișinău, Polonia, Georgia!. Festivalul Internațional de teatru Oradea este organizat de Teatrul Regina Maria și se află la cea de-a VIII-a ediție. În cadrul celor trei secțiuni care va cuprinde în acest an trei  secțiuni la care vor participa teatre importante din România și din străinătate.

Povestea Tofanei a lui Mihail Sorbul va fi prezentată publicului băimărean în 13 iunie când va concura în cadrul celui mai vechi festival internațional de teatru din România-ATELIER organizat de teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Atelier 92.

 Să le ținem pumnii actorilor noștri și le urăm succes!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh