Continuând tradiția concertelor de Crăciun, Asociația Civică pentru Inițiativă şi Acțiune Comunitară Câmpia Turzii organizează Festivalul de Colinde pentru copii: „Iată vin colindătorii”.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, vineri, 15 decembrie 2017, începând cu ora 15:00.

În cadrul spectacolului, care aduce în sufletele comunității noastre un crâmpei din spiritul sărbătorilor de iarnă, cei prezenți vor putea asculta cele mai alese creații tradiționale româneşti.

Dragostea pentru obiceiurile de iarnă şi sunetul colindelor autentice constituie principalul element de atracție al festivalului.

Repertoriul va cuprinde cântece de Crăciun ale elevilor de la instituțiile şcolare din oraş, copii de la Parohia Ortodoxă nr. 5, precum şi Clubul Copiilor.

Festivalul este un nou prilej de prezentare a tradițiilor şi obiceiurilor populare, prin intermediul colindelor păstrate din generații.

Astfel, cetăţenii sunt invitați sa ia parte la un concert tradițional de iarnă, în care glasul pur al copiilor va reflecta spiritul Crăciunului.

 

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh