Sâmbătă, 26 mai 2018, în intervalul orar 10.00 – 13.00, tinerii din cadrul Clubului de Debate „Ion Rațiu” vor derula campania „Înfrumuseţăm Malul Arieşului”. Acţiunea are loc în parteneriat cu Primăria Turda, Compania de Apă Arieș, Salina Turda și Domeniul Public Turda.

În cadrul acestei acţiuni ne propunem să înfrumusețăm malul Arieșului, porțiunea dintre sediul Departamentului de Pompieri și strada Petru Maior, unde  am efectuat și o campanie de ecologizare în toamna anului 2017.

De această dată, vom ecologiza din nou zona, vom revopsi cele 25 bănci existente și vom monta alte 6 bănci și 5 coșuri de gunoi, pe lângă cele deja existente. În plus, începând cu luna iunie până în octombrie, vom organiza lunar o acțiune de ecologizare a zonei, în speranța că vom putea ajunge în situația în care zona se va păstra curată.

De asemenea, facem un apel către comunitatea turdeană și vă invităm să ne oferiți o mână de ajutor. Orice voluntar este bine venit!

Pentru mai multe detalii despre campanie, vă rugăm să o contactați pe Anamaria Raita, la numărul de telefon 0770.794.204.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh