Asociaţia Produs de Cluj, entitate care funcționează în subordinea Consiliului Județean, împreună cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, organizează cea de-a VI-a ediţie a sărbătorii de toamnă, Zilele Recoltei. Evenimentul se va desfășura în perioada 14-16 septembrie 2018, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Ca în fiecare toamnă, Produs de Cluj revine acasă, la Cluj-Napoca, pentru a sărbători Zilele Recoltei. Este un moment în care omagiem roadele câmpului şi munca ţăranului, oferind, totodată, celor interesaţi, ocazia de a se aproviziona pentru iarnă. Există, desigur, şi alte variante, pieţele, dar nicăieri nu sunt prezenţi un număr atât de mare de fermieri, cu produse diversificate. Organizarea acestui eveniment este, pe de o parte, un mod de a veni în ajutorul celor care doresc să îşi facă rapid şi eficient aprovizionarea şi, pe de altă parte, un sprijin acordat micilor producători de fructe şi legume de sezon, cărora le oferim posibilitatea de a-şi desface produsele”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe. 

La ediţia din acest an a Zilelor Recoltei şi-au anunţat participarea aproximativ 200 de mici fermieri, cultivatori de fructe şi legume din judeţul Cluj. Lor li se vor alătura artizani şi producători de uleiuri presate la rece, lactate, preparate din carne sau dulceţuri şi zacuscă.

De asemenea, vizitatorii târgului vor avea parte zilnic și de spectacole folclorice susținute de artiști consacrați și de tinere talente, iar pentru cei mici vor fi organizate evenimente speciale, cum ar fi spectacolul de magie şi parcul de distracții.

 

 

Biroul de presă

12 septembrie 2018

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh