La finele acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 11 mai 2019, de la ora 17:00, Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii va găzdui cea de-a 28-a ediție a Festivalului Coral de Primăvară.concert coral
 
În mod tradițional, rolul acestui concert este acela de a prezenta publicului o demonstrație de opere muzicale culte, oferindu-i o alternativă la muzica de tip comercial-pop.
 
Pe scena Palatului Cultural vor evolua o serie de ansambluri corale printre care Astra Câmpia Turzii, Corul Armonia Turda, Corul Doruleț din Ocna Mureș, Voci Transilvane din Cluj Napoca, Grupul Local Melody, Grupul Vocal al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”.
 
Evenimentul va conține și un recital pus în scenă de soliștii: Ioana Dan și Aurel Macovei, care vor fi acompaniați la pian de Lucian Dușa.
 
Vă invităm, așadar, sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:00, pentru a vă bucura de câteva zeci de minute de muzică de calitate, în interpretarea coralelor și ansamblurilor prezente la eveniment și nu uitați că „muzica este acel sunet care gâdilă urechea într-un mod plăcut”.
 
Direcția Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh