Primăria Turda și Casa de Cultură Turda vă invită la spectacolul de operă NUNTA  LUI FIGARO, de Wolfgang Amadeus Mozart pe un libret scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, având ca inspirațieopere nunta lui figaro comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais – La folle journée ou Le mariage de Figaro.
         Spectacolul este pus în scenă de orchestra, corul și ansamblul de balet OPERA VOX, cântat integral în limba italiană şi titrat în limba română. Regia artistică îi aparține lui Emil Strugaru, conducerea muzicală este asigurată  de Leonard Dumitriu, iar asistența regie artistică de Szabo-V. Beata.
         Personajele - Contele Almaviva, Contesa Almaviva, Susanna, Figaro, Cherubino, Marcellina, Basilio, Don Curzi, Bartolo, Antonio, Barbarina, Cupidon - vor fi interpretate de artiștii lirici care participă la Cursurile de tehnică și interpretare vocală.

         Evenimentul va avea loc în data de 22 noiembrie, ora 19.00 la Teatrul Aureliu Manea, iar biletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură Turda.

 

 

 

 

                                                                          Casa de Cultură Turda

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh