26
Vi, Apr
2 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

salina-2Documentele oficiale ale SC Turda Salina Durgău SA indică existența unui număr de 358 390 turiști care  au trecut pragul acestui obiectiv turistic de-a lungul anului 2012. Bineînțeles că nu este vorba despre oameni care au fost o singură dată în Salină, unele dintre aceste peste trei sute de mii de persoane revenind, poate chiar de mai multe ori, în mina de la Turda. Mai ales cei care au urmat programe de tratament.

Actuala conducere a societății Turda Salina Durgău prognozează că în anul 2013 vor fi un număr de 369 200 turiști care vor vizita salina. Conștienți că aceștia nu vor veni de la sine, membrii conducerii societății au planificat realizarea unei publicități prin principalele canale media naționale, participarea la târguri de turism, diversificarea pachetului de servicii turistice, crearea de evenimente cultural-sportive în scopul atragerii turiștilor.

Toate aceste proiecte sunt menționate în Planul de administrare al societății, un plan al cărui obiectiv principal este  structurarea unei campanii puternice economic și viabilă financiar, orientată către client și funcționând conform parametrilor similari societăților europene de profil.

Pin It