27
Lun, Iun
32 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Cea de-a doua zi a ZMT 2017 începe cu vârsta a treia, pentru că la Primărie sunt premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Nu uitați că pe site-ul Turda Info, în partea dreaptă, găsiți programul Zilelor Municipiului Turda, ediția 2017. Scoate-l la imprimantă și încearcă să nu ratezi niciunul dintre evenimentele destinate ție!

Turda Info îți va recomanda, pentru fiecare zi de sărbătoare, activitățile pe care nu trebuie să le ratezi!

Iată recomandările noastre pentru ziua de mâine:

În parcare la Salina Turda poți vedea Expoziția Retromobil Turda, ediția a III-A, o paradă a mașinilor de epocă. În Parcul Central (Tineretului), la aceeași oră, este programat spectacolul Veteres Milites, un spectacol de reconstituire istorică, cu simulră de lupte între legionarii romani și războinicii daci, dar și cu ateliere, pentru copii, de monetărie, de bijuterie, de scris antic, jocuri antice instruirea copiilor la tragerea cu arcul etc.

De la aceeași oră 10, tot în Parcul Central, se continuă activitățile pentru copii din ziua precedentă, Parcul cu Flori, un parc de distracții pentru copii, ei fiind, de fapt, florile care au dat numele evenimentului. Veți găsi acolo tiroliană, tobogan, escaladă, trenuleț electric și, bineînțeles, mașinuțe electrice, ateliere recreative și mult divertisment pentru copii. Acolo, la scena din Parcul Central, în fiecare zi este programat un spectacol cu și pentru copii, între ora 12 și 15.

Ce vă mai așteaptă în parc? Târg de produse tradiționale românești,  apoi veți o expoziție de tehnică militară.

De la ora 11, actorii Teatrului "Aureliu Manea" au pregătit Teatru pentru copii, activitate ce va continua și duminică.  De la 11. 30, FESTIVAL DE BUCATARIE TURDEANA Ediția I Ziua 2 Bucătărie Internațională cu demonstrație si degustare Participanți: Romania, Ungaria, Cehia, Ucraina, Polonia, Franța! Invitat special: Somelier pentru degustare vinuri asezonate.

De la ora 12, tot în parc: ZUMBANIADA Ediția 1 Cea mai mare ora de sport! Tai-bo, Zumba Fitness, Changu Dance, Dans Sportiv Potaissa, Gimnastica Ritmica, Cluburile Sportive Turda

La sala Gheorghe Barițiu, echipa de handbal turdeană, Potaissa Turda, joacă împotriva celor de la OCI Limburg Lions.

Totodată, ar fi bine să treceți cu toții pe la Muzeul de istorie Turda, unde au fost pregătite o serie de expoziții și ateliere menite să vă transporte în alte vremuri.

De la ora 21, în Parcul Central (intrare libera) se poate viziona o proiecție de film românesc.

Programul de seară, la scena de la Materna, începe de la ora 19, cu FITNESS SESSION ON STAGE. De la 19:45   DJ PROJECT , la 20:50 NOAPTEA TARZIU.

Seara se va încheia cu celebra DELIA & BAND.

Distracție plăcută, turdeni, și la mulți ani!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh