20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Societatea DDD INSECTO SRL informează populația municipiului Turda despre operațiunile de dezinsecție efectuate pe domeniul public

 

Având în vedere ultimele informații apărute în spațiul public și pe rețelele de socializare legat de invazia omizilor și a altor tipuri de insecte, societatea DDD INSECTO SRL, cu sediul în Turda, str. Libertății, nr.9, reprezentată prin director general Gelu Borza, vă aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 26.05.2017 până la data de 04.09.2017 s-au efectuat un număr de 2 operațiuni de dezinsecție generală a orașului urmând ca în perioada imediat următoare să demarăm ce-a de-a treia operațiune.

Menționăm de asemenea că în baza informărilor efectuate de cetățenii orașului către Primăria Municipiului Turda ni s-a solicitat repetarea operațiunilor în zonele in care au apărut probleme, lucru care s-a efectuat de fiecare dată. Cu privire la invazia omizilor menționăm că acestea au fost distruse în majoritatea zonelor, în urma lor au râmas doar panzele țesute de acestea pe ramurile copacilor iar în zonele în care acestea mai apar vom intervenii in baza solicitărilor. În ceea ce privește invazia căpușelor din parcul Turda Nouă menționăm că s-a intervenit la fiecare solicitare pentru eradicarea acestora dar răspândirea acestora este una rapidă și infestarea unei zone se poate face rapid purtătorii principali fiind animalele de companie.

Produsele insecticide utilizate sunt:

– K-othrine Profi EC 250, avand substanta activa deltamethrin, folosit pentru combaterea insectelor adulte;

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Acţiunile s-au  desfășurat în conformitate cu prevederile Ordinului 119/2014 şi cu recomandarile Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsecţie la nivel comunitar.

 

 

 

 

Pentru ca activitatea de dezinsectie sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor.

Actiunile  de dezinsecţie au fost realizate de societatea DDD INSECTO SRL , cu utilaje  autopurtate.

Pentru informații suplimentare și reclamații vă stăm la dispoziție la numerele de telefon : 0726235850  și 0761614493.

 

DDD INSECTO SRL,

Gelu Borza

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh