17
Sam, Apr
49 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

     Festivalul Internațional de Teatru de la Turda din perioada 8 – 17 septembrie 2017, se apropie cu pași repezi de final.

     Zilele acestea nu ratați o super comedie “Și miniștrii calcă strâmb” cu Teatrul Dramatic I. D. Sîrbu Petroșani, “Origini” un spectacol de stradă realizat de actorii Teatrului Aureliu Manea Turda, „Pukima” spectacol stradal, supramarionete și baloane uriașe, toate vă așteaptă să fiți parte a acestui festival. De asemenea, vă invităm la conferința preotului Necula, „Lumina din cuvânt”, un extraordinar concert de nai cu Radu Nechifor și prietenii săi și multe, multe evenimente în ultimele zile.

     Nu în ultimul rând, cea mai importantă zi, cea în care se încheie FIT Turda 2017. Oana Pellea și Sandu Gruia vor urca pe scena teatului cu spectacolul „Mă tot duc”, iar după acesta, vă invităm cu mic cu mare să vă alăturați paradei poveștilor, împreună de actorii teatrului, organizatorii și invitații festivalului. Pot să participe toți doritorii, costumați, duminica 17 septembrie ora 20.20. Pentru această paradă se va porni din fața teatrului, mergând către parc unde ne așteaptă un mega show de lasere.

     „O primă ediție cu spectacole pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Bucuria cu care spectatorii au intrat în sala de spectacole ne îndreptățește să sperăm la o creștere a numărului de spectacole ce vor fi prezentate pe scena turdeană. Nu ratați ultimele evenimente din festival. MERITĂ!!” a declarat managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

     Vă așteptăm la festival, iar pentru mai multe detalii despre program, accesați:  www.teatrulaureliumaneaturda.ro

        

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh