19
Sam, Ian
42 New Articles

Turda
Typography

    Miercuri, 04.04.2018,  Organizația Femeilor Social Democrate Turda a continuat campania  „Și nouă ne pasă!” , inițiată în urmă cu șapte ani.

   Transpunând în practică perceptele de bunătate și milostenie, în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, Organizația Femeilor Social Democrate a fost mesagerul iepurașului pentru 62 de elevi și preșcolari. Și de această  dată acțiunea s-a  bucurat nu numai de sprijinul dar și de prezența domnului primar  Cristian Matei (președinte PSD Turda), a domnului consilier județean Alin Popovici precum și a consilierilor locali PSD.

     Manifestând solidaritate față de copiii mai puțin favorizați din orașul nostru,  doamnele din cadrul OFSD Turda s-au deplasat la Centrul comunitar de igienă și sănătate Poiana, unde au împărțit cadouri pentru cei 44 de preșcolari de la Grădinița Școala Poiana și cei  18 elevi  de la ”Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii Turda",  constând în obiecte de igienă, dulciuri precum și îmbrățișări aducând pe fețele și în sufletele micuților un strop din Sfânta Lumină a Învierii.

      

OFSD Turda

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh