23
Sam, Mar
59 New Articles

Turda
Typography

Joi, 24 mai 2018, Holand Dairy House împreună cu Ambasada Olandei au sărbătorit încheierea programului K2K & Ziua Fermierilor. Prima parte a evenimentului s-a desfășurat în Aula Magna a USAMV Cluj, iar partea a doua, la ferma didactică de la Cojocna a USAMV. La eveniment au participat și 21 de elevi de la Colegiul „Emil Negruțiu”, dar și invitații acestora, elevi de la școlile gimnaziale „Teodor Mureșanu” Turda, „Avram Iancu” Turda, „Horea, Cloșca și Crișan” Turda, „Ion Bujor” Petreștii de Jos și Moldovenești. Pe lângă participarea la seminariile de genetică, de nutriție animală, de managementul fermei și la ceremonia de închidere a programului, elevii au avut ocazia să stea de vorbă cu E.S. Stella Ronner–Grubačić, ambasadorul Olandei în România și Moldova și cu domnul Cornel Cățoi, rectorul USAMV Cluj.

Programul K2K a fost derulat în perioada 2016-2018 de Cownexion Olanda, în parteneriat cu USAMV Cluj, USAMV Timișoara, Colegiul „Emil Negruțiu” Turda și Colegiul de Industrie Alimentară „Țara Bârsei” Prejmer și a presupus o serie de cursuri de formare, pentru specialiștii români, organizate în Olanda, pe tema creșterii vacilor de lapte. 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh