20
Sam, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 26 mai 2018, începând cu ora 10.00, tinerii clubului de debate „Ion Rațiu” au organizat o activitate de ecologizare, restaurare și reînnoire a mobilierului urban aferent porțiunii dintre sediul pompierilor și strada Petru Maior.

Activitatea a fost realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda, Compania de Apă Arieș, Salina Turda și Domeniul Public Turda.

Le mulțumim și celor 25 de voluntari dornici să contribuie la înfrumusețarea orașului Turda, care au reușit să vopsească 25 de bănci și 8 mese. De asemenea, s-au montat 6 bănci noi și 5 coșuri de gunoi.

În privința deșeurilor putem spune că vedem totuși un progres deoarece, comparativ cu prima acțiune de ecologizare din noiembrie, unde am strâns peste 25 de saci plini, de această dată am strâns doar 10.

Deși în ziua următoare am putut observa aruncate deja pe jos pungi de semințe, sticle de alcool sau lumânări,  alături de diferite texte scrise pe băncile proaspăt vopsite, putem spune că suntem încrezători că pe parcursul următoarelor luni vom vedea un progres în ceea ce privește modul în care cetățenii prețuiesc curățenia şi bunurile comune din spațiul public.

În lunile următoare vom organiza regulat acțiuni de ecologizare ale acestei zone sperând că vom reuși să-i determinăm și pe ceilalți cetățeni să se implice sau, cel puțin, să prețuiască.

 

Persoană de contact:  Raita Anamaria
Nr. tel: 0770 794 204

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh