20
Mie, Feb
47 New Articles

Turda
Typography

Poliţiştii Biroului Rutier Turda au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unei femei pentru comiterea de infracţiuni rutiere. La data de 16 iunie a.c., aceasta a fost depistată conducând un autoturism neînmatriculat şi a refuzat recoltarea de mostre biologice.

La data de 18 iunie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Turda au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unei femei, de 31 de ani, din Turda, pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi refuz recoltare de probe biologice.

În fapt, la data de 15 iunie a.c., în jurul orei 23.20, poliţiştii rutieri au depistat-o pe femeie în timp ce conducea pe strada Constructorilor, din municipiul Turda, un autoturism neînmatriculat.

Întrucât femeia emana halenă alcoolică, i-au cerut să efectueze testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea de mostre biologice, aceasta refuzând atât testarea, cât şi recoltarea probelor biologice.

La expirarea perioadei de reţinere, femeia urmează a fi prezentată magistraţilor în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh