18
Lun, Feb
41 New Articles

Turda
Typography

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 17:30, pe DN1 E60, pe raza comunei Tureni, în afara localităţii Mărtineşti, s-a produs un accident rutier grav, în urma căruia cinci persoane au fost transportate la spital.
Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din judeţul Harghita, aflat la volanul unui autovehicul oprit pe partea dreaptă a drumului, în afara părţii carosabile a sensului de mers Turda spre Cluj-Napoca, s-a pus în mişcare efectuând un viraj la stânga pentru a întoarce şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe banda a doua, dinspre Turda spre Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu acesta.
Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto în vârstă de 37 de ani şi rănirea uşoară a trei pasageri din acelaşi autovehicul. De asemenea, conducătorul celuilalt autovehicul implicat a fost rănit uşor.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul. 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh