17
Joi, Ian
39 New Articles

Turda
Typography

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda cercetează un bărbat de 33 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 00.50, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alba Iulia, din aceeaşi localitate, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a reieşit că bărbatul avea o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul unei unităţi medicale unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh