19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Întâlnire de gradul 0 la Bruxelles în data de 21.11.2018, despre câinii străzii  din România.

Rezultate 0 pentru animale și cetățeni

 

De 29 de ani de ani se plânge, se prezintă suferințele câinilor abandonați pe străzile României.

Toți prezintă rezultatul înmulțirii lor, dar nimeni nu prezintă motivele reale, sau vinovații, și se creează o „stare de război permanent“ cu câinii străzii, statul cu cetățeanul, Europa cu România, diaspora cu patria etc. 

Printre invitați s-au numărat vechi elemente politice și activiști „clasici“, aceiași oameni pe care i-am informat personal în 2015 despre „Atacul asupra sănătății publice“ și costurile exagerate impuse proprietarilor de animale, cu toate că vaccinul antirabic este gratuit, plătit de la guvern și UE. Prejudiciu, corupție, abuz în funcție, se subînțelege.

Toate aceste elemente și entități active nu au reacționat, deși aveau puterea politică să intervină și „instrumentele active“ din țară cu donații suficiente. Dar nu s-a dorit.

 

Trei elemente au reieșit din matrița întâlnirilor de grad 0:

Element Unus

Doamna Cristina Lapis spunea că România are cele mai bune legi sanitar veterinare!

Ne întrebăm dacă e o greșeală sau o manipulare, și explicăm:

Ea are probabil în memorie întâlnirile din Brașovcu Liviu Harbuz, fost președinte ANSVSA, Secretar  de Stat, consilier al lui V.V. Ponta și vice președinte CMV și deputat de Neamț în Parlamentul României, de unde a emis legea datorită căreia, conform Antenei 3, este numit „Părintele Legii Maidanezilor“, acest fapt implicând:

  • Condiționarea primirii vaccinului antirabic obligatoriu și gratuit de microcipare pe bani, în sistem privat, dar Curtea Constituțională a României a declarat legea neconstituțională, după trei ani de luptă.
  • costurile de identificare impuse proprietarilor de ANSVSA la plata în R.E.C.S. -

RomPetID.SRL, controlat  prin funcția de vice președinte al CMV. 

Deci o „Altă Lege Bună“, pe care CCR a anulat-o, iar Curtea de Apel Cluj la fel, deoarece aducea atingere art. 34 din Constituție.

 

Întrebarea noastră adresată doamnei este simplă: știați sau nu știați  despre aceste abuzuri??

Daca da, de ce nu ați intervenit??

Daca nu stiați, de ce vă exprimați în public la Bruxelles? Ca expertă în ce?? 

Îi protejați direct ca vechi parteneri și la PE?

Prezentând filmul cu hingerul criminal Flaviu Bărbulescu din jud. Brașov (citat Codrut Feher, pentru care îi mulțumesc), nu îl opriți să nu ucidă câinii. Uciderea lor poate fi oprită doar prin sentințe judecătorești definitive, după cum a afirmat și coordonatorul de proiecte R.E.A.D.C., Marin Bleidner, în plenum.

 

Element Duo

Au fost invitate și câteva asociații noi din țară să explice în PE că noi, Romania, citez: „are a primitive people“ („sunt un popor primitiv”).

Dacă românii erau un popor de primitivi nu se opuneau 78% eutanasierii câinilor, ci o acceptau, ca alte țări dezvoltate și cultivate, precum țara în care a avut loc întâlnirea. Citatul că „România este Coruptă“ are rolul de a da vina pe un factor abstract, în general, fără a nominaliza persoanele corupte.

Corupții au nume și prenume, au funcție, și pot fi trași la răspundere prin sentințe definitive și irevocabile, dacă se dorește binele general, deoarece de la formarea legii începe corupția. 

Hingherii capturează și încasează, redirecționează banii înapoi primăriilor, autoritatea îi sprijină cu legi abuzive, iar CMV este părtaș. Toți sunt prizonierii șantajabili ai sistemului capsulat, captiv.

 

Element Tres

Singurul lucru pozitiv care a constituit chiar o surpriză, este modul profesional și cunoștințele în domeniu ale reprezentanților României și ANSVSA, ca de exemplu Iulia Cohen, care a confirmat ca există personal competent.

Președintele ANSVSA, Geronimo Brănescu, a fost invitat, dar nu a onorat această întâlnire în care se dorea îmbunătățirea situației animalelor, deoarece prezența lui probabil ar strica „Afacerea Ecarisajul“, RECS-CMV SRL, facturat ilegal, neconstituțional, microcipuri false, seruri expirate, plătite de la buget, etc. 

Justiția va pedepsi corupții în următoarele sentințe pe care noi luptăm să le câștigăm, deoarece deturnarea interesului general se pedepsește.

 

Încheiem cu mottoul READC:

Protecția animalelor fără protecția proprietarilor de animale este cinism.

 

P.S.

Mulțumim în mod deosebit domnului deputat în PE, Sogor Csaba și echipei sale, pentru acreditare, în numele a cca. 7 milioanede proprietari de carnasiere domestice, ca  pensionari, vârstnici, defavorizați  sau neinformați, ce nu și-au primit în ultimii 4 ani drepturile garantate în Constituție.

 

Conducerea R.E.A.D.C.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh