16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut 24 de ore un bărbat care nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire și și-a continuat deplasarea cu autoturismul, determinându-i să pornească în urmărirea lui.

Bărbatul nu avea permis de conducere.

 

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție, aflați într-o acțiune dispusă pentru prevenirea accidentelor rutiere, au efectuat semnal de oprire unui conducător auto care circula pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca.

Șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și, împreună cu colegii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, au reusit să-l blocheze în trafic, la intrare în localitatea Apahida.

Pe traseu, bărbatul a acroșat un alt autoturism aflat în trafic, însă și-a continuat deplasarea.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Cămărașu, a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri. Acesta nu deținea permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh